Boliginspiration med Akvarelmalerier

Akvarelmalerier af Mette Hansgaard

Akvarelmalerier er billeder malet på papir som indrammes i glas og ramme. Akvarellerne er inspireret fra naturen og livet. Særligt lys og bjerge finder jeg stor inspiration i. Når jeg er på rejser maler jeg ofte med akvarelmaling fordi man kan tage det med i kufferten. 

Nordisk landskaber malet med akvarelmaling

Akvareller med Nordlys

Jeg elsker at fortolke lyset i akvareller og jeg har et undervisningprogram online – der lærer dig at male nordlys. Det kan findes på www.kunstogkurser.dk

Boliginspiration med Akvarelmalerier

Ønsker du at udsmykke dit hjem med smukke akvareller – får du et roligt udtryk med passepatu og ramme. Mine akvareller males i str. 50 x 40 cm og som A1 akvareller i store formater. Akvarellerne er malet med syrefrit papir i en høj gramvægt, og jeg bruger lysægte akvarelfarver til mine kunstværker.

Akvareller beskyttes med glas

Når dine akvareller til boligen er beskyttet med glas, sikrer du, at akvarellerne holder hele din levetid. hvis du hænger dem DIREKTE i sol, vil de muligvis tage falme lidt over mange år. Jeg har solgt akvareller i 30 år og mine akvareller falmer ikke, fordi jeg bruger lysægte og stærke pigmenter, når jeg maler.

Kontakt mig gerne for spørgsmål til akvarelmalerier. mettehansgaard@gmail.com

www.mhkunst.dk